Camilla Amundsen er utdannet sivilingeniør i industriell økonomi fra NTNU. Foto: Martin Fjellanger/MyNewsdesk
Camilla Amundsen er utdannet sivilingeniør i industriell økonomi fra NTNU. Foto: Martin Fjellanger/MyNewsdesk

Hun blir ny divisjonsdirektør for Fastnett og TV i Telenor Norge

Camilla Amundsen blir ny divisjonsdirektør når hun ved årsskiftet begynner som leder for Fastnett og TV i Telenor Norge. Hun tar over etter Birgit Bjørnsen, som har ledet divisjonen siden opprettelsen. Det skriver MyNewsdesk på vegne av Telenor.

Publisert   Sist oppdatert

Telenor Norge samlet i 2016 alle produkter og tjenester for fast bredbånd og kabel-tv i én divisjon. Birgit Bjørnsen ble utnevnt som direktør for divisjonen, og hun gikk samtidig inn i ledelsen i Telenor Norge.

Camilla Amundsen kommer fra stillingen som leder for Talkmore. Hun har ledet Talkmore i tre år og selskapet har oppnådd en betydelig vekst og utvikling i perioden. Før dette har hun flere års ledererfaring fra Lyse. Hun er utdannet sivilingeniør i industriell økonomi fra NTNU.

– Birgit har med kyndig ledelse håndtert flere krevende prosesser, blant annet merkevareendringen fra Canal Digital Kabel til Telenor. Hun har vært høyt verdsatt i ledergruppen og har en stor stjerne blant de ansatte i divisjonen for Fastnett og TV i Telenor, sier konstituert administrerende direktør i Telenor Norge, Bjørn Ivar Moen.

Moen fremhever at Bjørnsen har stått i bresjen for å sikre kundene bedre og mer fleksible TV-tjenester gjennom strømmetjenesten T-We og raskere utbygging av fiber.

Kilde: MyNewsdesk