Hjelp oss med å bli bedre. Gjennom å gi tilbakemeldinger bidrar du til at NITO Refleks er mest mulig relevant for deg. Illustrasjonsfoto: Colourbox
Hjelp oss med å bli bedre. Gjennom å gi tilbakemeldinger bidrar du til at NITO Refleks er mest mulig relevant for deg. Illustrasjonsfoto: Colourbox

Hvordan blir vi uunnværlig?

Vi skal være ingeniørenes talerør. Da trenger vi din hjelp.

Du er herved invitert med på dialog. Vi håper du deler dine synspunkter om hvordan NITO Refleks kan bli uunværlig for deg.

Hva tenker du skal til for at vi skal være den foretrukne kilden til informasjon for ingeniører og teknologer i det havet av informasjon som rører seg rundt oss? 

Vi håper du tar deg tid til å fylle inn skjema under, det skal ikke ta lang tid, men ved å dele dine synspunkter bidrar du til at vi bedre kan levere journalistiske saker som er relevant for deg.

 

En levende plattform

Medievanene endrer seg drastisk, og vi skal endre oss i takt med dem. Derfor vil www.nitorefleks.no bli stadig viktigere for å holde deg oppdatert på aktualitetsstoff, nyheter, reportasjer, portretter og debatt. Vi ønsker å gi deg bildeserier, videoer, podcast, i tillegg til det skrevne ord. 

Vi ønsker en levende plattform hvor problemstillinger diskuteres og saker debatteres. Vi vil invitere deg inn i debatten gjennom kommentarer, debattinnlegg, kronikker og korte meldinger.

Teknologiviten og kompetanse

Ingeniørene har bruk for et fagblad som kan bringe teknologiviten og kompetanse inn i de politiske beslutningsprosessene. Ingeniørene har bruk for et samlingspunkt for debatt og mulighet til å dele tanker med likesinnede. Ingeniørene kan sammen finne løsninger på mange av utfordringene samfunnet står overfor i dag.

I den teknologiske utvikling er det også behov for å peke på etiske dilemmaer, og som et redaksjonelt uavhengig fagblad skal vi også tørre å være kritiske, men vi skal alltid gjøre det saklig og etterrettelig.

Tips oss!

La oss få vite hva som rører seg på arbeidsplassen din, hvilke politiske debatter du er opptatt av, hva du tenker om fremtidens ingeniørbehov, hva du holder på med, nye teknologiske trender, utfordringer og muligheter.

Vi må sette dagsorden, og det gjør vi med din hjelp. Vi trenger at du stiller opp som kilde i sakene som berører deg og tipser oss om det som skjer. 

På forhånd takk!

Christina Gulbrandsen,
ansvarlig redaktør, NITO Refleks