Kom på Sofapodden 8. oktober og lær mer om hvordan du som leder skaper god bedriftskultur for å oppnå suksess.
Kom på Sofapodden 8. oktober og lær mer om hvordan du som leder skaper god bedriftskultur for å oppnå suksess.

Hvordan skal du som leder fremme god bedriftskultur?

Få gode tips og råd fra ekspertene.

Publisert

 

Mange hevder at bedriftskultur er avgjørende for en bedrifts suksess. Så hvordan skille mellom god og dårlig kultur på arbeidsplassen? Og hvordan kan du som leder fremme en god bedriftskultur som igjen gir resultater?

Disse og lignende spørsmål får du svar på i Sofapodden den 8. oktober. Da kommer ekspertene Henning Bang og Morten Eikeland for å gi deg gode tips og råd.

Hvordan skal du som leder fremme god bedriftskultur?

Mandag 8. oktober
Frokostservering klokken 08:00
Sofapodden Live 08:30-09:30

Arrangementet er gratis og åpent for alle
Sted: Støperigata 1, Oslo (6. etasje)

I sofaen stiller:

  • Henning Bang (psykologisk institutt, UiO)
  • Morten Eikeland (AFF, NHH)

 

 

 

 

 

 

 

 

Bedriftskultur, eller organisasjonskultur, handler om hvilke verdier som blir sett på som viktig, og hvilke normer som gjelder for akseptabel og uakseptabel adferd, holdninger og handlinger. En slik kultur vokser frem og utvikler seg over tid blant eksempelvis ansatte i en bedrift.

Påmelding:

Selv om møtet er gratis og åpent for alle, så ønsker vi at du melder deg på.
Det gjør du enkelt her.

 

Henning Bang

Bang har en doktorgrad i organisasjonspsykologi fra Universitetet i Oslo (UiO), og er i tillegg siviløkonom fra NHH og psykolog fra UiO. Siden 80-tallet har han vært konsulent for bedrifter i både privat og offentlig sektor. Han underviser blant annet på Psykologisk institutt ved UiO, i tillegg til å undervise om organisasjonskultur, teameffektivitet, gruppeprosesser og lederskap ved NHH og BI.

 

Morten Eikeland

Eikeland har en mastergrad i organisasjonspsykologi fra Deakin University, Australia. I tillegg har han gjennomført doktorgradskurs på makt i organisasjoner og sikkerhetspsykologi. Eikeland har også videreutdanning innen systemisk ledelse, psykodynamisk gruppeanalyse og grupperelasjoner ved Institutt for gruppeanalyse og Tavistock Institute. Han arbeider med lederutvikling og coaching i ideelle, offentlige og private virksomheter. 

 

Dette er Sofapodden:

  • Ingeniørenes stemme presenter Sofapodden, i samarbeid med NITO Lederforum.
  • Arrangementet er gratis og åpent for alle.
  • Ledelse kan være utfordrende, men innebærer også mange muligheter. Derfor inviterer vi til Sofapodden hvor ulike problemstillinger ledere møter blir tatt opp til samtale.
  • Vi lover deg konkrete verktøy, tips og råd, slik at du som leder bedre kan håndtere de situasjonene du møter. I tillegg får du en arena hvor du kan møte andre ledere, og som publikum får du anledning til å stille spørsmål underveis i samtalen.
  • Har du ikke anledning til å delta? Sofapodden blir naturlig nok podcastet.
  • Her finner du alle Sofapoddene